Програма забезпечення харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців на 2021 рік

Дата: 04.03.2021 18:13
Кількість переглядів: 809

ПРОГРАМА

забезпечення харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців на 2021 рік

Фото без опису

 

І.  ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА

Програма розроблена у відповідь на виконання Указу Президента України від 01.06.2013 № 312 „Про додаткові заходи із забезпечення гарантій реалізації прав та законних інтересів дітей”, Загальнодержавної програми „Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини”, та з метою соціально-правового захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та застосування ефективних форм їх соціальної підтримки.

На профілактичному обліку перебуває 180 дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, діти, батьки яких перебувають в зоні ОСС, діти - переселенців.

 

II. МЕТА І ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

Мета цієї Програми полягає в соціально-правовому захисті дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Основними завданнями Програми є:

-        організація безоплатного харчування дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців;

-        створення електронного банку даних про дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають з зоні ОСС, дітей - переселенців.

 

III. ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок коштів бюджету міської ради.

 

IV. ОЧІКУВАННІ РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

Виконання Програми дасть змогу:

- забезпечити безкоштовним харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців;

- створити єдину інформаційну систему ведення обліку кількості дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

 

V. ЗАХОДИ НА ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

1. Забезпечити створення і ведення електронної бази даних про дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Служба у справах дітей, управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я, ювенальна превенція Горохівського ВП ГУНП у Волинській області 2021 рік.

 2. Систематично проводити обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Служба у справах дітей, Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я 2021 рік.

 3. Налагодити оперативне взаємоінформування про дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців

Служба у справах дітей, управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я, ювенальна превенція Горохівського ВГІ ГУНП у Волинській області 2021 рік.

 4. Організувати безоплатне харчування дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Управління фінансів, управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я 2021 рік.

 5. Охопити організованими формами оздоровлення, відпочинку та зайнятості в канікулярний період дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, батьки, яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців

Служба у справах дітей Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я 2021 рік.

 VI. ПОТРЕБА В КОШТАХ

На виконання Програми забезпечення харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців на 2021 рік передбачається 387800 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь