Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма забезпечення харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців на 2021 рік

Дата: 04.03.2021 18:13
Кількість переглядів: 748

ПРОГРАМА

забезпечення харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців на 2021 рік

 

І.  ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА

Програма розроблена у відповідь на виконання Указу Президента України від 01.06.2013 № 312 „Про додаткові заходи із забезпечення гарантій реалізації прав та законних інтересів дітей”, Загальнодержавної програми „Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини”, та з метою соціально-правового захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та застосування ефективних форм їх соціальної підтримки.

На профілактичному обліку перебуває 180 дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, діти, батьки яких перебувають в зоні ОСС, діти - переселенців.

 

II. МЕТА І ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

Мета цієї Програми полягає в соціально-правовому захисті дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Основними завданнями Програми є:

-        організація безоплатного харчування дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців;

-        створення електронного банку даних про дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають з зоні ОСС, дітей - переселенців.

 

III. ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок коштів бюджету міської ради.

 

IV. ОЧІКУВАННІ РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

Виконання Програми дасть змогу:

- забезпечити безкоштовним харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців;

- створити єдину інформаційну систему ведення обліку кількості дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

 

V. ЗАХОДИ НА ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

1. Забезпечити створення і ведення електронної бази даних про дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Служба у справах дітей, управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я, ювенальна превенція Горохівського ВП ГУНП у Волинській області 2021 рік.

 2. Систематично проводити обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Служба у справах дітей, Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я 2021 рік.

 3. Налагодити оперативне взаємоінформування про дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців

Служба у справах дітей, управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я, ювенальна превенція Горохівського ВГІ ГУНП у Волинській області 2021 рік.

 4. Організувати безоплатне харчування дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців.

Управління фінансів, управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я 2021 рік.

 5. Охопити організованими формами оздоровлення, відпочинку та зайнятості в канікулярний період дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, батьки, яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців

Служба у справах дітей Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я 2021 рік.

 VI. ПОТРЕБА В КОШТАХ

На виконання Програми забезпечення харчуванням дітей, які проживають в сім’ях, що не відносяться до пільгових категорій, але опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, батьки яких перебувають в зоні ОСС, дітей - переселенців на 2021 рік передбачається 387800 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь