Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для військових та їх сімей

16 Серпня, 2023 р., 10:20
Волиняни, чиї рідні зникли безвісти на війні або потрапили в полон, можуть звернутися за допомогою до регіонального координатора Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
16 Серпня, 2023 р., 10:01
Звільнення військовослужбовців від нарахування штрафів, пені та відсотків за користування кредитом – питання, з яким часто звертаються клієнти до системи безоплатної правової допомоги.
16 Серпня, 2023 р., 09:43
Для спрощення процедури проведення медико-соціальної експертизи військовослужбовцям і наближення цієї послуги до них з початку року в регіонах України відбулося понад 750 виїзних засідань медико-соціальних експертних комісій  (МСЕК) у місцях перебування, лікування та реабілітації поранених. 
16 Липня, 2023 р., 09:42
Український ветеранський фонд в рамках програми «Варто: підтримка ветеранського бізнесу» надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
29 Травня, 2023 р., 09:50
З початком широкомасштабного вторгнення росії багато українських захисників та захисниць, на жаль, не повернулися до рідних домівок. Водночас члени їхніх сімей мають право на отримання відповідного статусу, який передбачає певні пільги.
15 Травня, 2023 р., 09:51
У воєнний час потреба військовослужбовців у якісній і вчасній правовій допомозі зростає. Особливо вона потрібна військовим, що перебувають на лікуванні й не мають змоги самостійно звернутися по правничу допомогу.
19 Квітня, 2023 р., 09:54
Уряд розширив програму єРобота та запустив грантову програму для ветеранів. Відтак, із 10 квітня триває прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя на створення або розвиток власного бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь