Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для військових та їх сімей

04 Жовтня, 2023 р., 10:30
3-го жовтня Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову, що дає можливість посилити соціальну підтримку захисників та захисниць, їхній родин. Йдеться про пілотний проєкт щодо організації соціального супроводу військових та їхніх сімей на базі підрозділів Збройних Сил. 
02 Жовтня, 2023 р., 16:23
Робимо все можливе, щоб українські військові отримували всі необхідні послуги швидко й зручно. На Гіді з державних послуг ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави.   Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг для захисників і захисниць України на Гіді:
27 Вересня, 2023 р., 14:08
Вже понад півтора роки повномасштабної війни в Україні триває евакуація постраждалих громадян до закордонних клінік, де вони отримують необхідне лікування та реабілітацію.
26 Вересня, 2023 р., 15:59
Триває набір  на БЕЗКОШТОВНИЙ навчальний КУРС ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ та ВПО З ПРОЄКТУВАННЯ, ВСТАНОВЛЕННЯ СОНЯЧНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ
20 Вересня, 2023 р., 17:38
Важливо, щоб рідні та близькі наших воїнів були впевнені у їх безпеці та не перебували в невідомості. Тому, аби уникнути зайвих хвилювань, Міністерство оборони України підготувало інформаційну пам’ятку родинам Захисників.
12 Вересня, 2023 р., 14:25
Зважаючи на повномасштабну війну, розв'язану російською федерацією, та спротив, який чинять наші військові на фронті, на жаль, в країні зростає кількість людей, що потребують реабілітації, забезпечення протезно-ортопедичними виробами та допоміжними  засобами реабілітації.
01 Вересня, 2023 р., 12:25
Через війну багато з нас відчувають проблеми з психічним здоров'ям, тому команда спеціалістів HappyMind.Help створила унікальний психологічний онлайн-тренажер для самостійного покращення психологічного здоров'я для військовослужбовців та їхніх сімей, біженців та ВПО, школярів та молоді, які постраждали від військових дій в Україні. Він уже допоміг більше, ніж 6-ом тисячам українців впоратися з психологічними травмами війни.
25 Серпня, 2023 р., 14:40
Мінсоцполітики активно розбудовує систему якісної соціальної підтримки військових та ветеранів із сім’ями. Для того щоб їхні потреби закривалися оперативно та ефективно в будь-якій ситуації, міністерство проводить регулярні навчання соціальних працівників, які працюють із такими родинами. Черговий тренінг був організований для 77 соцфахівців Полтавської області.
16 Серпня, 2023 р., 16:29
Забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників АТО/ООС, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб санаторно-курортним лікуванням у закладах розміщених на території України.
16 Серпня, 2023 р., 12:03
З 1 серпня збільшується кількість українців, які можуть отримати житло за програмою доступного іпотечного кредитування єОселя. Подати заявку на отримання кредиту під 7% зможуть ветерани війни, учасники бойових дій та люди, які не мають власного житла. Всі інші категорії позичальників залишаються у програмі також. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Уряду 4 липня 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь