Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

18 Жовтня, 2023 р., 10:37
Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській  повідомляє про графіки роботи та телефони гарячих ліній сервісних центрів ГУ ПФУ (завантажити).  
17 Жовтня, 2023 р., 09:38
ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» оголошує набір учасників на навчальну програму для представників низових самоорганізованих спільнот та новостворених організацій громадянського суспільства (ОГС).
16 Жовтня, 2023 р., 15:25
У Науково-дослідному інституті вивчення проблем злочинності ім. акад. В. В. Сташиса НАПрН України за підтримки Національного фонду досліджень України проводиться дослідження в рамках проєкту: «Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель».
16 Жовтня, 2023 р., 14:29
У Горохівській громаді активні жителі, громадські активісти, молодь, представники влади та внутрішньо переміщені особи працюватимуть над створенням нових інструментів громадської участі в прийнятті владних рішень.
09 Жовтня, 2023 р., 16:01
З метою самозахисту цивільного населення та реалізації у Луцькому районі Програми Базової підготовки громадян України до національного спротиву від збройної агресії російської федерації, запрошуємо громадян Горохівської територіальної громади на навчання яке проведуть інструктори ГО «Вовки Волині»  10 жовтня 2023 року, о 10:00 годині, в приміщенні РНД «Просвіта» за сприяння Командування військової частини А7059, Луцької військової районної адміністрації, Горохівської ОТГ та  Горохівського ДФТГ «Легіон».
09 Жовтня, 2023 р., 15:59
Запрошуємо українців, які приїхали на Волинь з інших областей скористатися можливістю дізнатися про послуги служби зайнятості з перших уст!
06 Жовтня, 2023 р., 15:21
Алгоритм дій посадової особи при отриманні інформації про вчинення (загрозу вчинення) діяння з ознаками терористичного акту, диверсії.
05 Жовтня, 2023 р., 15:19
Пам’ятка щодо виявлення осіб, які можуть прибути в регіон для проведення диверсійно-розвідувальної та  терористичної діяльності в інтересах іноземних спецслужб та пов’язаних з ними протиправних організацій  
03 Жовтня, 2023 р., 17:21
Запрошуємо на захід активну молодь, яка мріє про покращення життя своєї громади та розвитку молодіжних ініціатив. Приєднуйтеся до заходу, який відбудеться 5 жовтня о 11:00 годині в приміщенні «ГорохівХаб» (2 поверх Горохівської міської ради).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь