У Звиняченському та Новосілківському старостинських округів проведений профілактичний захід

Дата: 09.10.2024 16:02
Кількість переглядів: 602

Фото без опису09 жовтня 2024 року завідувачем сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Тетяною Карпук та головним спеціалістом сектору служби у справах дітей Наталією Басюк спільно із фахівцем соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» міської ради Ларисою Кізлик, інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків на території Звиняченського та Новосілківського старостинських округів Горохівської громади проведений  профілактичний захід. Він мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.

У ході проведення рейду з усіма батьками була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, попереджено про правову відповідальність, згідно чинного законодавства.

Крім цього працівниками служби у справах дітей був проведений день профілактики правопорушень та злочинів серед неповнолітніх для учнів Звиняченського ліцею та Новосілківської гімназії. Дітям були прочитані лекції на тему: «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів», «Попередження булінгу у шкільному середовищі», «Небезпечні захоплення підлітків: Квадроберство та Хромування». У ході лекції були висвітлені питання про адміністративну (порушення дисципліни в школі, дрібне хуліганство, пошкодження майна, дрібні крадіжки) і кримінальну відповідальність (нанесення тілесних пошкоджень, вимагання, вживання наркотичних засобів). Усім старшокласникам після проведення лекції були роздані пам’ятки по даних тематиках.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь