Чотириденний семінар-нарада з питань охорони здоров’я та протидії туберкульозу

Дата: 25.07.2024 09:48
Кількість переглядів: 120

Фото без описуМинулого тижня у Львові успішно завершився чотириденний семінар-нарада розширеного складу Координаційної ради з питань охорони здоров’я та протидії туберкульозу. Захід проводився в рамках проекту USAID Ukraine – USAID Україна «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» за активної участі експертів проекту PATH.

Директор проекту PATH Гунта Дравніце наголосила, що досягнення Горохівської громади мають стати прикладом для інших громад, демонструючи життєздатність започаткованого підходу.

Семінар присвячено темі «Моніторинг та оцінка, як інструменти результат-орієнтованого управління цільовими програмами у сфері охорони та зміцнення здоров’я». Метою заходу було сприяти посиленню спроможності зацікавлених сторін сектору охорони здоров’я Горохівської громади у використанні методів та інструментів моніторингу та оцінки для ефективного управління цільовими програмами, що розробляються на виконання Стратегії соціально-економічного розвитку Горохівської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Експерти надали членам Координаційної ради з питань охорони здоров’я та протидії туберкульозу консультації щодо застосування інструментів моніторингу та оцінки (МіО) для планування та забезпечення ефективності роботи ради, як консультативно-дорадчого органу Горохівської міської ради.

Під час семінару проаналізували, з чого розпочинали у 2022 році, розглянули основні етапи на шляху зміни підходів до зміцнення здоров’я громади, оцінили рівень прикладених зусиль та досягнень. Особливо цікавою виявилася дискусія в групах щодо визначення сутності моніторингу та його важливості для досягнення поставлених цілей.

Учасники здобули нові знання та навички, які допоможуть їм ефективніше використовувати інструменти моніторингу та оцінки для управління цільовими програмами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь