Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 24.07.2024 12:22
Кількість переглядів: 505

Фото без опису23 липня на черговому засіданні ухвалено ряд рішень з питань захисту прав дітей. Розглянули подання відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області про причини та умови, що сприяли вчиненню кримінальних правопорушень. Також, члени виконкому заслухали підсумки роботи зі  звернень громадян до Горохівської міської ради за І півріччя 2024 року.

Загалом, протягом 6 місяців 2024 року до керівництва Горохівської громади звернулось 1147 громадян, якими було порушено 810 питань. За спектром і характером основні питання, з якими вони звертались, характеризуються таким чином:

- на першому місці  питання  соціального захисту населення (зареєстровано 419 заяв, що складає 52% від загальної кількості звернень). Звернення надходили стосовно надання одноразових матеріальних допомог.

- на другому місці - питання сім’ї та дітей. По цих питаннях зареєстровано 133  звернення, які складають 17%  від загальної кількості.

Також, мешканці громади звертались по питаннях аграрної політики і земельних відносин (81 звернення), житлової політики (77 звернень), комунального господарства (37 звернень), екології та природних ресурсів (11 звернень), освіти (10 звернень) та іншого.

567 вирішено позитивно (70%), на 227 звернень надано змістовні роз’яснення (28%), на три звернення було відмовлено у задоволенні та 13 звернень перебувають на розгляді (2%).

З метою забезпечення активної протидії злочинності, вдосконалення організації, засобів і методів запобігання та розкриття злочинів, захисту прав і свободи громадян, зміцнення законності та правопорядку, удосконалення системи захисту на території громади на засіданні виконкому заслухано дільничних офіцерів відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області про стан злочинності та правопорядку на території Горохівської територіальної громади за 6 місяців 2024 року. 

Згідно інформації, за звітний період до відділення поліції надійшло 752 заяви та повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, що трапились на території громади, що на 15,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року (648). Із вказаної кількості облікованих заяв і повідомлень громадян 89 (14,3%) з ознаками кримінального правопорушення. Відповідно, 663 (85,7 %) зареєстрованих в ЄО заяв і повідомлень не містять ознак кримінального правопорушення. 141 (22,2%) заявою та повідомленням складено протоколи про адміністративні правопорушення. 521 (78,1%)  заяву розглянуто у відповідності до Закону України «Про звернення громадян». 

На засіданні виконкому з метою забезпечення реалізації соціального захисту населення за рахунок коштів місцевого бюджету, розглянувши заяви жителів громади, виділено матеріальні допомоги сім’ям та родинам військовослужбовців, які беруть участь у відбитті військової агресії російської федерації проти України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь