Співпраця з проектом USAID Ukraine «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні»

Дата: 08.07.2024 16:14
Кількість переглядів: 425

Фото без описуПрофілактика інфекцій та інфекційний контроль є важливими компонентами якісної та безпечної медичної допомоги. Відповідно до світових практик і українського законодавства, ці заходи спрямовані на зниження ризику поширення інфекцій у закладах охорони здоров'я та забезпечення безпеки, як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Організація PATH, зокрема, активно сприяє впровадженню найкращих практик ІК в Україні, допомагаючи медичним установам підвищувати стандарти надання медичних послуг.

У межах проекту USAID Ukraine «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» відбувся 4-денний візит експертів PATH до Горохівської міської територіальної громади. Основна мета цього візиту полягала у визначенні поточної ситуації, виявленні сильних і слабких сторін впровадження основних компонентів профілактики інфекцій та інфекційного контролю в закладах охорони здоров'я, а також обговоренні можливих напрямків надання підтримки.

Експерти проекту провели моніторингову оцінку в кількох закладах громади, зокрема в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини КНП «Горохівський центр первинної медичної допомоги», у Горохівській багатопрофільній лікарні та у Горохівському психоневрологічному інтернаті.

Варто зазначити, що попри складну ситуацію в країні, пов’язану з війною, медичні та соціальні працівники закладів охорони здоров'я і закладів соціального захисту Горохівської громади демонструють високий рівень безпеки у своїй роботі. Активно впроваджуються новітні підходи та постійно підвищується якість надаваних послуг.

На завершення візиту у Горохівській міській раді відбулося підбиття підсумків чотириденної роботи експертів у громаді. Представники проекту висловили щиру подяку медичним і соціальним працівникам Горохівської громади за їхній професіоналізм та прагнення до саморозвитку. Сподіваємося на подальшу співпрацю та докладемо спільних зусиль для формування безпечного середовища для людей під час отримання медичних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь