Горохівська міська територіальна громада активно працює над покращенням системи охорони здоров'я в рамках реалізації Стратегії розвитку Горохівської територіальної громади на 2024-2027 роки

Дата: 21.06.2024 14:48
Кількість переглядів: 503

Фото без описуОдним із елементів стратегії є цільова програма «Громада вільна від туберкульозу», що має на меті забезпечення доступності інтегрованої допомоги людям, які стикаються з цим захворюванням.

Міжнародна організація РАТН (Програма оптимальних технологій в охороні здоров’я) реалізує в Горохівській громаді проєкт «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Нещодавно менеджер проекту Юрій Субботін разом з експертами проекту відвідав Горохівську громаду. Команда експертів працювала щодо визначення очікуваних результатів впровадження цільової програми «Громада вільна від туберкульозу», а також індикаторів прогресу у забезпеченні доступності інтегрованої допомоги людям, які стикаються з туберкульозом.

З членами робочої групи по розробці цільової програми обговорили проведення консультацій між фахівцями закладів охорони здоров’я, підвідомчих Горохівській міській раді, зі спеціалізованими службами обласного підпорядкування з питань удосконалення механізмів взаємодії первинної та спеціалізованої ланок охорони здоров’я, з метою забезпечення доступності інтегрованої медичної допомоги для людей, які стикаються з туберкульозом. Консультації між фахівцями різних рівнів охорони здоров’я спрямовані на оптимізацію співпраці та покращення координації між первинною та спеціалізованою медичною допомогою. Це включає обмін досвідом, узгодження процедур направлення пацієнтів, координацію лікувальних процесів та спільне використання ресурсів. Така співпраця дозволить створити більш ефективну та злагоджену систему надання медичних послуг, що забезпечить пацієнтам з туберкульозом якісну та безперервну допомогу.

Робоча група має чітко визначені цілі та індикатори прогресу, що дозволять ефективно оцінювати впровадження програми. Визначені ключові інтервенції сприятимуть досягненню високих результатів у боротьбі з туберкульозом. Завдяки удосконаленим механізмам взаємодії між різними рівнями охорони здоров’я, жителі громади отримають доступ до якісної та інтегрованої медичної допомоги.

Впровадження цільової програми «Громада вільна від туберкульозу» є важливим кроком на шляху до зменшення захворюваності на туберкульоз.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь