Весняна кампанія пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин

Дата: 17.05.2024 15:09
Кількість переглядів: 104

Фото без описуСказ - одна з найнебезпечніших вірусних хвороб спільних для тварин та людей спричинене нейротропним вірусом. Надзвичайно небезпечна хвороба, яка супроводжується тяжким ураженням центральної нервової системи та уразі зволікання з наданням кваліфікованої медичної допомоги закінчується летально.

На виконання наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 30.04.2024 року № 251 «Про організацію заходів з проведення весняної кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2024 році» з 22 травня  2024р. в області заплановано проведення осінньої кампанії  пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин методом наземного розподілу принад з вакциною, на території Луцького району.

Приманка має вигляд брикетів розміром 3*5 см зі специфічним запахом. У середині приманки знаходиться капсула (маленький поліетиленовий пакетик) з вакциною проти сказу, яка при поїданні прокушується твариною і таким чином вакцинується.

Антирабічна вакцина безпечна для людей та тварин. Прохання до громадян області з порозумінням відноситись до даного міроприємства і при виявленні приманок не брати їх руками, не руйнувати, не переносити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь