Нарада щодо ведення військового обліку та бронювання із керівниками підприємств, установ та організацій громади

Дата: 15.05.2024 15:36
Кількість переглядів: 157

Фото без описуНа початку квітня 2024 року набули чинності та були прийняті закони, що вносять певні зміни до питань військового обліку та мобілізації в Україні.

Норми, запроваджені цими законами, спрямовані на зміни в мобілізаційному процесі, підвищення ефективності системи військового обліку та  удосконалення системи обробки та використання даних у державних реєстрах з військового обліку.

Для роз’яснення питань, що внесені до системи військового обліку, та відповісти на питання щодо мобілізаційних процесів 15 травня відбулася нарада із керівниками підприємств, установ та організацій громади.

 

Про відповідальність за дотримання вимог щодо ведення військового обліку та інших організаційних питань присутніх ознайомила Світлана Осоховська, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради.

 

З останніми змінами в постановах КМ України щодо ведення військового обліку, бронювання військовозобов’язаних, покращенням взаємодії підприємств з територіальним центром комплектування для забезпечення актуалізації даних обліку учасників наради ознайомили Сергій Гарбарчук, головний спеціаліст відділення обліку мобілізаційної роботи Першого відділу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та Руслана Луцюк, головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи, цивільного захисту та охорони праці міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь