Сьогодні найтепліше і найдушевніше свято -ДЕНЬ МАТЕРІ!

Дата: 12.05.2024 09:20
Кількість переглядів: 268

Фото без описуНа жаль, День матері цього року знову затьмарений війною, ми знову відзначаємо його зі сльозами на очах.

Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають. Як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для мами відправляти свого сина чи доньку на війну.

Шановні матері наших Героїв! Низький доземний уклін Вам за те, що виховували патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави.  Ми ніколи не збудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України! Ваші сини, не озираючись назад, знаючи всі наслідки, пішли захищати нашу країну, свою землю. Вони є прикладом мужності для молоді і багатьох дорослих людей. Їхній подвиг ніколи не буде забутий!

Ми віримо, що Україна обов’язково Переможе, і в Україні відновиться мир. Хочемо подякувати всім матерям за те, що ви народили і виростили справжніх патріотів, Героїв України.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

У Горохівській громаді всіх матерів загиблих Захисників привітали зі святом. Словами глибокої вдячності та підтримки, сльозами болю, який не полишає материнські серця, була пронизана кожна зустріч. Хоча жодне слово не заспокоїть серце матері, але розрада добрим словом, увага, турбота завжди необхідні.

На знак глибокої шани і поваги матерям, які виховали патріотів та справжніх воїнів, що стали на захист миру і безпеки в Україні, вручили квіти та подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь