Повідомлення про намір встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів

Дата: 08.05.2024 08:39
Кількість переглядів: 568

Фото без описуВиконавець послуг з вивезення побутових відходів на території Горохівської міської територіальної громади – ТзОВ «Еталон» повідомляє, що до виконавчого комітету Горохівської міської ради   на виконання вимог Порядку інформування споживачів інформації про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, що затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130,   подано для затвердження тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів.

Розрахунок  повної собівартості та тарифів пов’язаних з наданням послуг з  збирання та перевезення  побутових відходів ТзОВ «Еталон» на плановий 2024 рік (без податку на додану вартість)

Розрахунок планових адміністративних витрат на послуги з збирання та перевезення відходів  ТзОВ «Еталон»  на 2024 року

Пояснювальна записка щодо обґрунтування витрат при розрахунку тарифу на послуги з збирання та перевезення побутових відходів ТзОВ «Еталон»

ЗАЯВА про встановлення тарифів

Розрахунок  витрат на збут, пов’язаних пов’язаних з наданням послуг з збирання та перевезення побутових відходів ТзОВ «Еталон» на плановий 2024 рік

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом 14 календарних днів з дня опублікування на електронну адресу klemba@ukr.net або за фактичною адресою: 45701 Волинська область Луцький район м.Горохів вул.Студентська,3.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь