Утворено Раду взаємодії з питань освіти

Дата: 30.04.2024 16:06
Кількість переглядів: 458

Фото без описуГорохівська громада є учасницею проекту «Вдосконалення врядування, орієнтованого на громадян, на Волині» з серпня 2023 року.
Проект реалізовується громадською організацією «Волинський інститут права» за підтримки проекту USAID «ГОВЕРЛА».

В рамках проекту відбулись діалогові заходи і фокус-групи з метою вивчення проблемних та актуальних питань, які цікавлять жителів. Проведено соціологічне дослідження щодо рівня довіри громадян до місцевої влади.
Ще одне опитування було спрямоване на пошук активних людей, які готові долучатися до певного напрямку діяльності в громаді. Найбільше охочих захотіли долучитися до реалізації місцевих політик у сфері освіти. Утворилася ініціативна група освітян, яка стала основою для Ради взаємодії з питань освіти. Членами Ради є вчителі, батьки учнів, депутат міської ради, управлінці. Рада взаємодії є платформою для обговорення різних питань, що стосуються освіти, долучитися до її діяльності може кожен зацікавлений житель громади.
Рада взаємодії напрацювала Положення про конкурс «Успішний вчитель», який зараз обговорюється колективам шкіл громади. Ознайомитись з проектом документу можна тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь