Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегічна сесія «Стратегічні пріоритети розвитку Волині: роль і місце територіальних громад»

Дата: 25.04.2024 15:21
Кількість переглядів: 254

Фото без описуУпродовж кількох років команда проєкту «ГОВЕРЛА» є надійним партнером і помічником органів місцевого самоврядування Волинської області у підвищенні ефективності і підзвітності. У цього процесу дві фундаментальні складові, які дають перспективу цільного розвитку територій – це стратегічне і комплексне просторове планування.

Участь в стратегічній сесії взяли представники Горохівської міської ради (перший заступник Горохівського міського голови Максим Ящукевич, начальник відділу розвитку та інвестицій Андрій Ковальчук, проектний менеджер Юрій Ковальчук, спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища Денис Семенець).

Учасники форуму формували пропозиції щодо просторового розвитку Волині, гармонізули їх зі стратегією планування, програмуванням та програмно-цільовим бюджетуванням у дискусійних групах під керівництвом експертів проєкту з місцевого економічного розвитку, стратегічного і просторового планування, надання муніципальних послуг.

Окрім того відбулася презентація новоствореної за сприяння Проєкту «ГОВЕРЛА» геоінформаційної системи «Аналітичний портал Волині». Зібрана тут об’ємна база даних – від наявних на певній території ресурсів до демографічних показників – дає можливість в реальному часі відслідковувати та аналізувати інформацію потенційним внутрішнім і зовнішнім інвесторам, що, без сумніву, дає регіону перевагу у прозорих правилах залучення інвестицій та інновацій для розвитку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь