Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит представників німецького регіону Рупертівінкель до Горохівської громади

Дата: 21.04.2024 16:02
Кількість переглядів: 932

Фото без описуНа цьому тижні Горохівська громада приймала з офіційним візитом представників регіону Рупертівінкель. Цей захід став ключовим кроком у розвитку співпраці та обміну досвідом між двома регіонами. Організований в рамках програми ENGAGEMENT GLOBAL, візит відкрив нові перспективи та можливості для подальшого взаємного розвитку.

Регіон Рупертівінкель - це асоціація з семи муніципалітетів, що розташований на півдні Німеччини у Баварії. Населення регіону складає близько 25 тисяч, а однією з головних галузей економіки є сільське господарство.

Представники регіону Рупертівінкель відвідали різні заклади та заходи у Горохівській громаді, зокрема:

Круглий стіл "Напрямки та механізми співпраці"

Перший етап візиту полягав у проведенні круглого столу, де представники обговорили потенційні напрямки співпраці між муніципалітетами обох регіонів. Запропоновані ідеї включали обмін досвідом у сферах медицини, комунальної інфраструктури та інших галузях.

Візит у волонтерські центри, освітні та медзаклади

Представники Регіону Рупертівінкель ознайомилися з волонтерським рухом та діяльністю студентів-волонтерів у Горохівському коледжі ЛНУП. Також делегація з Німеччини поспілкувалася з волонтером Віталієм Гладуном, який розповів про діяльність волонтерського штабу та продемонстрував трофеї війни. Відвідали Горохівський ліцей №1 та №2, а також КНП "Горохівський центр ПМД" та Горохівську багатопрофільну лікарню Горохівської міської ради, щоб обговорити можливості майбутньої співпраці в галузі освіти та охорони здоров'я.

Культурний обмін та відвідування мистецьких об'єктів

У рамках культурного обміну гості отримали можливість відвідати Будинок дитячої та юнацької творчості та взяти участь у майстер-класі з писанкарства в НД «Просвіта». Для наших гостей викладачі та вихованці Горохівської музичної школи організували мистецький захід під відкритим небом. Також делегація завітала у ДБСТ (дитячі будинки сімейного типу), які побудовані за рахунок коштів німецького проекту.

Відвідування сільських територій

Останнім етапом візиту була поїздка до сіл Підбереззя, де представлено роботу місцевої пожежної охорони та у село Печихвости де презентували проект промислових теплиць.

Підсумки та майбутні перспективи

Підсумковий етап візиту включав обговорення результатів та формування планів спільних дій на майбутнє. Зустріч виявилася плідною та перспективною, відкриваючи нові можливості для співпраці та взаємного розвитку. Обидві сторони висловили намір продовжувати обмін досвідом та організовувати спільні проекти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь