Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний захід

Дата: 16.04.2024 16:38
Кількість переглядів: 59

Фото без опису15 квітня 2024 року головним спеціалістом служби у справах дітей  спільно з завідувачем відділення та фахівцем  соціальної роботи  комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради проведено профілактичний захід на території Підберезівського старостинського округу  Горохівської громади. Захід мав на меті  обстеження умов проживання, виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Також у ході цього профілактичного заходу були проведені профілактично- роз’яснювальні бесіди для учнів Підберезівського ліцею та Лемешівської гімназії  Горохівської  міської ради.

Головним спеціалістом служби у справах дітей Горохівської міської ради проговорено тему «Булінгу в шкільному середовищі», його наслідки та відповідальність. Зосереджено увагу учнівської аудиторії на важливості ведення здорового способу життя підлітків, недопустимості  негативних звичок в т.ч тютюнопаління, що можуть впливати  на їх здоров’я  в майбутньому.

Завідувачем соціальної роботи та фахівцем комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  розкрито тему  «Домашнього насильства», «Торгівлі людьми», потерпілими, якого можуть бути не лише дорослі, а й діти.

По завершенню заходу учням  цих навчальних закладів роздані інформаційні листівки, буклети, що більш детально розкривають вище зазначені теми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь