Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Горохівська громада завжди відкрита для співпраці

Дата: 03.04.2024 15:36
Кількість переглядів: 158

Фото без опису3 квітня у гості до очільника громади Віктора Годика завітала делегація на чолі із Людмилою Стасюк, ректоркою «Академії рекреаційних технологій і права», кандидаткою політичних наук, доценткою, депутаткою обласної ради та Юліаном Таранчуком, директором Коледжу. У ході зустрічі  підписано договір про співробітництво та взаємодію, що дасть можливість налагодити співпрацю між громадою та вишем у вирішенні питань підготовки висококваліфікованих фахівців та підвищення якості освіти.

Тісне співробітництво дозволить проводити спільні науково-практичні конференції, семінари, педагогічні читання, заходи з практичної підготовки спеціалістів з метою підвищення у молоді культурно-освітнього та наукового рівня. Ця співпраця буде хорошим майданчиком для обміну досвідом та реалізації нових освітніх проєктів.

Представники делегації відвідали Горохівський ліцей № 1 імені І. Я. Франка, Горохівський ліцей №2 та Мирненський ліцей. У цих навчальних закладах вони мали можливість запросити цьогорічних випускників приєднатися до освітньої спільноти Академії та Коледжу.
Під час зустрічі продемонстровані освітні програми, за якими навчаються студенти обох закладів та розглянуті можливості, що відкриваються перед ними. Викладачі повідомили правила вступних випробувань, а також поділилися відеороликами з особливостями студентського життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь