Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету

Дата: 22.03.2024 18:24
Кількість переглядів: 106

Фото без опису22 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради. Розглянуто широкий спектр питань, від проблем правопорядку до соціальних та освітянський аспектів.

У сфері захисту дітей розглянуто питання надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Також, прийнято рішення про дозвіл на укладення договору дарування нерухомого майна (земельної ділянки) в користь малолітньої дитини.

Крім того, розглянуто подання відділення поліції №2 міста Горохів Луцького РУП ГУНП у Волинській області щодо стану злочинності та правопорядку на території громади. 

Прийнято ряд рішень в освітянській галузі, а саме: формування мережі ліцеїв в Горохівській територіальній громаді для  запровадження якісної профільної середньої освіти, ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів та затверджено План формування мережі закладів загальної середньої  освіти Горохівської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Обговорено та ухвалення рішення про надання дозволу на зрізку аварійних дерев в населених пунктах громади з метою забезпечення безпеки та благоустрою території.

Заслухано та затверджено звіт про роботу відділу Центр надання адміністративних послуг Горохівської міської ради.

З метою забезпечення матеріальної підтримки соціально - вразливих категорій населення розглянуто важливі питання порядку денного - виділено матеріальну грошову допомогу пораненим, зниклим безвісти військовослужбовцям та членам їх сімей, призваним на військову службу під час мобілізації жителям громади та іншим вразливим категоріям населення.

Ознайомитися із прийнятими  рішеннями чергового засідання виконавчого комітету  можна  на офіційному сайті Горохівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь