Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбудеться перше засідання Координаційної ради з питань охорони та зміцнення здоров’я

Дата: 20.03.2024 09:58
Кількість переглядів: 206

Фото без опису21 березня 2024 року відбудеться перше засідання Координаційної ради з питань охорони та зміцнення здоров’я Горохівської міської ради. Захід пройде за участі наших партнерів, команди фахівців Проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що виконується  міжнародною організацією РАТН.

Саме на цій зустрічі буде можливість започаткувати практичну діяльність з розробки першої цільової програми з подолання туберкульозу в Горохівській територіальній громаді. Також фахівці Проєкту презентують цифрову системи  OnelmpactUkraine. Наразі OneImpact-інфомати розташовані у більшості областей України, виключно на базі фтизіопульмонологічних медзакладів, проте вперше в Україні інфомат встановлений у КНП "Горохівський ЦПМД". Запрошуємо всіх бажаючих відвідати презентацію інфомату 21 березня о 14:00год. в залі засідань Горохівської міської ради (3 поверх).

OneImpactUkraine — це комплексне цифрове рішення для розширення доступу до лікування туберкульозу, що дозволяє реалізовувати заходи з адвокації, впливати на покращення медико-соціальних послуг і сприяти подоланню системних бар’єрів по всій країні.

Слід зазначити, що OneImpact-інфомати були презентовані в Парижі на всесвітній конференції, присвяченій здоров'ю легень The Union World Conference on Lung Health, де отримали схвальні відгуки міжнародних організацій, що працюють  у сфері протидії туберкульозу.  

Впровадження застосунку OneImpactUkraine, OneImpact-інфоматів та CLM (моніторингу силами ТБ спільноти) в Україні стали можливими завдяки підтримці: Stop TB Partnership, РАТН, Глобальному фонду, ДУ «Центр громадського здоров'я МОЗ України», Centrul PAS, БО «100% життя», Європейській коаліції боротьби з ТБ, МБФ «Альянс громадського здоров’я», Партнерству «Зупинимо туберкульоз. Україна» та всім, хто допомагає долати бар’єри людей на шляху діагностики й лікування ТБ.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь