14 березня – День українського добровольця!

Дата: 14.03.2024 08:00
Кількість переглядів: 129

Фото без описуСьогодні особливий день – День українського добровольця! Це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час вирушили на її захист.

Ви – лицарі духу, добра та відданості, які не чекали винагороди за свою справу. Саме так вас оцінює український народ, щастя й свободу якого ви пішли захищати у березні 2014 року. Ваш подвиг назавжди буде вписаний у скрижалі історії, як взірець патріотизму для кожної чесної людини.

Дякую вам за ваш героїзм, жертовність і готовність у важкий для країни час стати до оборони Батьківщини! Ви і сьогодні у перших лавах захисту незалежності Батьківщини, і країна й досі пересвідчується, що ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди!

Я схиляю голову перед світлою пам’яттю героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!

Дорогі добровольці та усі наші Захисники! Бажаю міцного вам здоров’я, життєвої сили, залізної витримки у найскладніших ситуаціях, терпіння і мужності у наближенні нашої Перемоги!

Слава Україні! Слава Українським Добровольцям!

 

З повагою міський голова Віктор Годик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь