Державний реєстр суб’єктів насінництва та розсадництва 2024

Дата: 28.02.2024 18:50
Кількість переглядів: 149

Фото без описуЗвертаємо увагу суб’єктів господарювання, що право на виробництво насіння і садивного матеріалу для його реалізації, відповідно до статті 12 Закону України «Про насіння і садивний матеріал», мають фізичні особи-підприємці та юридичні особи, за умови їх включення до Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва, а також у випадках, передбачених цим Законом.

Включення суб’єктів до Реєстру забезпечує належне функціонування системи насінництва та розсадництва, контрольований доступ на ринок насіння і садивного матеріалу, яке відповідає вимогам законодавства та захисту прав споживачів. 

З 11 березня 2024 року Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочинає прийом заяв для включення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва. 

Прийом заяв здійснюється за електронною адресою: ua_seeds@ukr.net або за поштовою адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24, Мінагрополітики. 

Контактна особа: Шутенко Таїса Олександрівна тел.: 044-363-08-45, email: taya1979@ukr.net 

З формою (бланком) заяви та порядком включення суб’єків до реєстру можна ознайомитись за посиланнями: 

  • Постанова КМУ від 30.11.2016 р. № 882 «Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/882-2016-%D0%BF#Text
  • Наказ Мінагрополітики від 13.06.2016 № 198, зареєстровано в Мін’юсті 24 червня 2016 р. за № 894/29024 «Про затвердження форм заяв, які подаються для включення заявника до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва та для внесення змін до відомостей, які містить такий реєстр» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0894-16#Text

Для отримання роз’яснень звертайтесь до спеціалістів відділу контролю у сфері насінництва, розсадництва та якості зерна управління фітосанітарної безпеки за телефоном: (0332) 772411).

ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь