Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся тематичний захід «Тобі, Україно, бути!»

Дата: 28.02.2024 12:13
Кількість переглядів: 428

Фото без описуНа минулому тижні в Культурному укритті відбувся тематичний захід «Тобі, Україно, бути!», приурочений 10-й річниці Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні і другому року Незламності,  який підготували і провели вихованці БДЮТ м. Горохів.

Хвилиною мовчання пом’янули воїнів громади, які  віддали своє життя, захищаючи цілісність нашої держави, її кордони. Відеопрезентацію  «Вічна пам’ять героям» підготували вихованці гуртка «Відеозйомка і монтаж» (керівник Едуард Маховський).           

Кожен концертний номер вихованці Будинку творчості присвятили воїнам Збройних Сил України, а Дарина Дрозда, Аня Гнатюк та Уляна Ящик - своїм батькам, які захищають Україну в лавах Збройних Сил.

Задушевно звучали пісні у виконанні: ансамблю бандуристів «Срібні струни» (кер. Марія Стецюк), Наталії Молочник, Софії Романюк та Ані Гнатюк (кер. Ігор Касько);

Інструментальне попурі на тему стрілецьких пісень виконали вихованці  ансамблю гітаристів (кер. Ігор Касько);

Хореографічні композиції «Танцюй, моя пташко», «Не журися, Україно», та «Журавлі» у виконанні танцювального колективу сучасного танцю «Мрія»( керівник Леся Кравчук) викликали сльозу смутку і співпереживання.

Поетичні рядки прозвучали так по-дорослому і проникливо у виконанні Ані Гнатюк, Ніки Сінькової, Петра Бацмая та керівника гуртка «Клас фортепіано» Катерини Замелюк. Серед віршів були і ті,  які написала наша землячка, поет і композитор Світлана Бояркевич, які так щиро і щемно декламували Ярослава Скупейко та Олександр Заєць. «Лист майбутній Україні, автором якого є Вікторія Кусевич, прочитав її син – Денис.

«Я більш за все на світі хочу миру» ці рядки вірша, який звучав у виконанні Петра Бацмая, спонукали всіх присутніх в залі усміхнутися і з радістю прийняти фінальні номери – «Польку» у виконанні танцювального колективу народного танцю «Калинонька» (кер. Василь Юрчук) та пісню «Родина», яку співали не тільки тати, мами, їх діти, керівники гуртків,  але й всі глядачі.

Під час заходу зібрано на потреби ЗСУ 3135 грн., і передано у спілку «Щит».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь