Діти Захисників відвідали резиденцію Святого Миколая

Дата: 28.12.2023 17:23
Кількість переглядів: 825

Фото без описуУ цю особливу пору року, коли серця наповнюються теплом та любов'ю, БФ "СТАРЕ МІСТО ЛУЦЬК" разом із доброчинними людьми влаштували Різдвяне свято для діток з Горохівської громади, чиї батьки загинули чи зниклими безвісти на війні.

На святі відбувся майстер-клас із розпису імбирного печива. Діти мали можливість виявити свою творчість, втілюючи свої фантазії на витворах, які стануть часткою святкового столу.

Новорічне бульбашкове шоу зачарувало дітей своєю магією та чарівністю. Фантастичні фігури, які розцвітали перед очима дітей, створили атмосферу дива та веселих вражень. А ще одним приємним сюрпризом для дітей стали солодкі подарунки від депутата Волинської обласної ради Юлії Вусенко та Тараса Шляхтича.

Необхідно відзначити також Мережу захисту національних інтересів «АНТС», яка внесла свою частку у свято, надаючи теплі шапки, рукавички і шарфи для діток. Ці невеличкі, але приємні подарунки зігріли не лише тіла дітей, але й їхні серця добротою.

Резиденція Святого Миколая не лише у казках та легендах, але і в реальних вчинках добрих людей, які готові робити світ кращим для тих, хто потребує підтримки та ласки. Такі ініціативи демонструють, що добро може і повинно стати постійною традицією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь