«Шлях Стійкості»: триває набір учасників сімейних ретритів для ветеранів та їхніх сімей

Дата: 15.11.2023 12:51
Кількість переглядів: 119

Фото без описуВетеранська спільнота займає значну частину суспільства в Україні. Кожен, хто брав участь у бойових діях, так чи інакше стикався з різними психоемоційними труднощами, інколи з непорозумінням із близькими. Тому відновлення психоемоційного здоров’я ветеранів/ветеранок та їхніх сімей уже зараз є пріоритетним напрямком розвитку України.

Міжнародна організація з міграції (МОМ), (представництво в Україні), за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини продовжує набір учасників сімейних ретритів в рамках проєкту «Шлях Стійкості».

Мета проєкту – надати сім’ям ветеранів/їх подружжю, які прагнуть вирішити проблеми у своїх стосунках, можливість покращити міжособистісні відносини, можливість користуватись/отримати доступ до цілеспрямованих послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

«Ветерани, які повернулись до цивільного життя, є не лише вирішальними для майбутнього соціально-економічного розвитку, а й відіграють важливу роль у розв’язанні локальних конфліктів. Вони є частиною суспільних зусиль, спрямованих на розвиток стійких і згуртованих спільнот і зменшення ймовірності майбутніх переміщень. За допомогою цього конкурсу МОМ докласть всіх можливих зусиль, аби посилити спроможність реінтеграції ветеранів/-ок у громаду, а також матиме на меті визначення та впровадження рішень, орієнтованих на громаду», — стверджують організатори проєкту.

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі. Ознайомитися з детальною інформацією про проєкт, завантажити бланк анкети та додаток до неї ви можете нижче. Заповнену анкету та додаток надсилайте на електронну пошту — iomveteranproject@iom.int

Також ви можете заповнити анкету за посиланням: https://ee.kobo.iom.int/x/g6HoHOKj

Інформація про ретрит

Анкета

Додаток до анкети


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь