Підбито підсумки футбольного сезону 2023

Дата: 13.11.2023 15:39
Кількість переглядів: 159

Фото без опису12 листопада в народному дому «Просвіта» відбулося нагородження призерів чемпіонату Горохівщини з футболу сезону 2023 року. Спортсмени хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх полеглих у кривавій загарбницькій війні та подякували Збройним Силам України за можливість займатися спортом та досягати високих результатів.

З вітальними словами до присутніх звернулися начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Володимир Зінчук та голова федерації футболу Горохівщини Юрій Лащук. Відтак, перше місце у вищій лізі зайняла команда ФК Міщани-Агропродукт, срібний призер -  ФК Легіон ТГ, бронзовий призер - ФК Цегів.

Переможець першої ліги ФК Підбереззя, срібний призер - ФК Дежа, бронзовий призер - СК Блудів.

За вагомий внесок у розвиток футболу та фінансову підтримку Грамотою відзначено голову Горохівської громади Віктора Годика.

За вагомий внесок у футбольний медіасезон чемпіонату (інтерв'ю, фото, відео) для інстаграм сторінки Федерації нагороджено Катерину Маціюк, Софію Бацмай, Мар’яну Лащук.

У номінації «Зірка медіа сезону - рубрика інтерв'ю» переміг Роман Парадуха (ФК Сокіл Мирків). В номінації "Інстагол" кращим був гол Панасюка Тараса (ФК Бубнів). У номінації «Fair play» (команда яка набрала найменше попереджень протягом сезону) у вищій лізі переможцем стала команда ФК "ЛК Козлів", у першій лізі - команда ФК ЛЗД (Скобелка). У номінації «Кращий воротар» вищої ліги переміг гравець ФК Бубнів Валерій Сумкін, першої ліги - гравець ФК Дежа Максим Міщук. У номінації «Кращий бомбардир» вищої ліги відзначений гравець ФК Цегів Владислав Романюк, у першій лізі кращим бомбардиром став гравець СК Блудів Олександр Мельник. У номінації «Кращий гравець» у вищій лізі переміг гравець ФК Легіон ТГ Андрій Демський, у першій лізі - гравець ФК Підбереззя Іван Головченко.

Протягом футбольного сезону постійно проводилися матчі на підтримку Збройних Сил України, на зібрані кошти закуплено вкрай необхідну амуніцію та транспортні засоби. Федерація футболу передала кошти у сумі 13 тисяч гривень з власного благодійного фонду керівнику громадської організації «Щит» Віталію Гладуну.

Слава Україні! Слава Збройним Силам Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь