Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триденний семінар-нарада у Горохівській громаді: спільна робота для зміцнення охорони здоров'я

Дата: 13.11.2023 14:57
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису8-10 листопада в Горохівській міській територіальній громаді пройшла подія, яка об'єднала представників різних галузей та експертів для створення середньострокової дорожньої карти розвитку сфери охорони здоров'я. Цей захід визначає майбутнє громади у боротьбі з інфекційними та неінфекційними захворюваннями.

У Горохівському ліцеї №1 ім. Івана Франка на семінар-нараду зібралося близько 140 учасників, серед яких депутати міської ради, члени виконкому, керівники медичних закладів, освітніх та культурних установ. Захід проводився за підтримки Управління охорони здоров'я Волинської ОДА та команди проекту USAID Ukraine - USAID Україна «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що реалізує PATH.

У перший день обговорювалися стратегічні напрямки та цілі розвитку громади в сфері охорони здоров'я, інструменти для їх досягнення та сучасні підходи до протидії захворюванням. У другий день проходили засідання цільових робочих груп, які займаються удосконаленням управління, фінансуванням, впровадженням заходів проти туберкульозу, освітніми та виховними програмами, забезпеченням доступності медичної допомоги, контролем за захворюваннями, інформаційно-просвітницькою діяльністю та підтримкою соціально вразливих верств населення.

Учасники дискусій та фокус-груп активно обговорювали ключові заходи для покращення доступу до медичних послуг, що є важливою умовою для зміцнення здоров'я та боротьби з туберкульозом.

Третій день заходу став аналізом та узагальненням пропозицій робочих груп для основ проекту дорожньої карти та формування цільових програм "Здоров’я громади", "Доступність медичної допомоги", "Подолання туберкульозу".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь