Відбулися засідання постійних комісій

Дата: 17.10.2023 16:02
Кількість переглядів: 165

Фото без описуВ рамках підготовки до чергової тридцять четвертої сесії міської ради 17 жовтня відбулися засідання постійних комісій, на яких розглянуто важливі питання, що стосуються життєдіяльності громади.  

 

Комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва розглянула 12 питань порядку денного. Зокрема, внесено зміни у ряд програм, а саме: Програму «Покращення функціонування Центру обслуговування платників Горохівської ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області на 2023-2025 роки, Програму соціального захисту дітей Горохівської міської ради на 2022-2025 роки, Програму соціального захисту  населення на 2021 - 2025 роки, Програму фінансової підтримки та розвитку КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» на 2021-2024 роки, Програму благоустрою і розвитку житлово-комунального господарства Горохівської міської ради на 2021-2024 роки, Програму матеріально-технічного забезпечення  військових частин (установ) та проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки в громаді на 2021–2025 роки, Програми матеріально-технічного забезпечення Першого відділу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022-2025 роки.

Про виконання бюджету міської ради за 10 місяців 2023 року та внесення змін до нього присутніх проінформував начальник управління фінансів міської ради Андрій Шеремета. 

Фото без описуКомісія з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, духовного відродження та соціального захисту населення, прав людини, законності,  депутатської діяльності, етики та регламенту розглянула та погодила внесеня змін у перелік соціальних послуг, умови та порядок їх надання комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради» та Положення переліку та вартості платних соціальних послуг  КУ«Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради.

Про розширення  напрямів медичного обслуговування Комунального підприємства «Горохівська багатопрофільна лікарня» Горохівської міської ради присутніх проінформував Ігор Лащик, в.о. головного лікаря КП «Горохівська багатопрофільна лікарня» Горохівської міської ради.

Фото без описуКомісією з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою розглянуто 134 питання порядку денного, що стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою та дозволів на розробку детального плану території на  земельні ділянки.

Після детального обговорення усіх питань з внесенням змін та доповнень прийнято рішення щодо винесення проєктів на розгляд чергової 34-ої сесії міської ради, яка відбудеться 20 жовтня 2023 року, о 10.00 годині. З проектами рішень можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Горохівської міської ради за посиланням: https://gorokhivrada.gov.ua/docs/1500114/ 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь