Результати конференції «Апробація нової моделі системи фінансування догляду і виховання дітей в громадах - учасницях проєкту по принципу моделювання ситуації»

Дата: 11.10.2023 08:30
Кількість переглядів: 113

Фото без описуНещодавно представники Горохівської міської ради взяли участь у конференції «Апробація нової моделі системи фінансування догляду і виховання дітей в громадах - учасницях проєкту по принципу моделювання ситуації», яка проходила в Києві. За результатами поїздки Горохівський міський голова Віктор Годик провів нараду.

✅На нараді обговорили взаємодію та співпрацю між різними відділами та комунальними установами соціальної сфери Горохівської міської ради, як важливий аспект для ефективного функціонування в громаді системи захисту прав дитини. Це особливо актуально, коли йдеться про надання підтримки дітям з інвалідністю та забезпечення їхнього повноцінного життя в суспільстві. У Горохівській громаді проживає 142 дитини з інвалідністю.

✅Однією з головних тем наради стало питання взаємоінформування між суб’єктами соціальної роботи, що допоможе вдосконалити процеси надання послуг та підтримки дітям з інвалідністю. Оскільки ця категорія дітей вимагає особливого підходу та уваги, ефективна комунікація та координація зусиль є вельми важливою для їх підтримки.

✅Один із ключових кроків у цьому напрямку - це покращення обміну інформацією між всіма сторонами, які займаються наданням послуг. Це включає в себе аналіз потреб сімей, де виховується дана категорія діток, а також розробка доступних ресурсів та програм, які можуть їм допомогти.

✅Горохівський міський голова Віктор Годик підкреслив важливість цього кроку і висловив сподівання, що ця ініціатива сприятиме створенню сприятливих умов для розвитку та самореалізації дітей з інвалідністю у громаді.

✅Лише шляхом спільної роботи і взаємодії можна досягти покращень у наданні соціальних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь