Жителів громади навчали азам військової підготовки та тактичної медицини

Дата: 10.10.2023 15:38
Кількість переглядів: 183

Фото без опису10 жовтня в приміщенні Горохівського НД «Просвіта» за сприяння Луцької військової районної адміністрації, Горохівської ОТГ та  Горохівського ДФТГ «Легіон» відбулися навчання, спрямовані на формування у населення навичок самооборони, надання першої медичної допомоги, які вкрай необхідні кожному з нас у воєнний час. Захід проходив в рамках реалізації Програми Базової підготовки громадян України до національного спротиву від збройної агресії російської федерації і зібрав близько сотні зацікавлених осіб різного віку.

Комплексне заняття, яке включало правила поводження зі зброєю, національно-патріотичну підготовку, виживання, безпеки бою, заходи безпеки, основи тактичної медицини провели професійні інструктори -  представники громадської організації “Вовки Волині”.

Під час занять учасники заходу засвоїли правила поводження зі зброєю, її технічні властивості, з цікавістю практикували збір та розбір автомата.

Особливу увагу інструктори зосередили на засвоєнні основ тактичної медицини, особливо на домедичній допомозі. Також, продемонстровано та відпрацьовано безпосередньо з учасниками зустрічі методику накладання турнікетів, тампонування ран, техніку зупинки кровотечі, вміння робити штучне дихання. Тобто ті першочергові навики, які можуть врятувати життя людини під час військових дій.

Присутні з цікавістю слухали професійних інструкторів, виконували їх завдання, удосконалювали власні уміння, бо добре розуміють, що у військовий час здобуття таких навиків вкрай необхідні.

Щира вдячність представникам громадської організації "Вовки Волині" за змістовні навчання та важливий досвід.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь