Вдячність і подяка людям професії, що формує наше майбутнє

Дата: 06.10.2023 09:46
Кількість переглядів: 276

Фото без описуСвяткова аура та відчуття пошани наповнили зал засідань міської ради. 5 жовтня, у Всесвітній день учителя, слова вдячності та поваги адресували всім, хто відданий благородній справі виховання молодого покоління.

Вчителі – це ті, хто формує майбутнє нашої країни, ділячись знаннями та мудрістю з учнями. Від цієї професії залежить багато. Адже, вони навчають нас жити, мислити, творити і любити рідну землю. Вони несуть в собі важливі цінності, дають знання та мудрі поради.

Перед початком заходу присутні згадали освітян, які нині боронять незалежність України на фронті, хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих.

Вітання та слова вдячності лунали від секретаря міської ради Наталії Ковальчук, першого заступника міського голови Максима Ящукевича, начальника управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Володимира Зінчука, начальника відділу культури Олександра Шепшелея, в.о. начальника відділу освіти Тетяни Ничипорук, керівника профспілки працівників освіти Євгенії Карп’як, помічниці народного депутата України Вячеслава Рубльова Людмили Марадевич. Ветерани освітянської галузі Людмила Мудрак, Зінаїда Банера, Іраїда Костецька щиро зичили колегам й надалі високо тримати в громаді планку галузі освіти та досягати нових висот у такій важливій професії.

За сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, творчий підхід до реалізації завдань сучасної державної політики в освітянській галузі та з нагоди Дня працівників освіти кращих представників освітянської спільноти нагороджено грамотами та подяками.

Ще раз вітаємо всіх освітян зі святом та бажаємо їм невичерпної енергії, нових досягнень та завжди відчувати гордість за своїх вихованців! Мирного неба нам усім, швидкої перемоги та успішного процвітання нашій нації! Україна понад усе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь