Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕЄСТРАЦІЯ ТВАРИН – ОБОВ’ЯЗОК ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЛАСНИКА

Дата: 02.10.2023 16:18
Кількість переглядів: 39

Фото без описуІдентифікація сільськогосподарських тварин та внесення даних в Єдиний державний реєстр тварин є дієвим механізмом простежуваності як за їх обігом, так і за обігом продукції тваринного походження, що є невід’ємною складовою забезпечення епізоотичного благополуччя, безпечності харчових продуктів та розширення міжнародних ринків збуту.

Звертаємо увагу, реєстрація тварин є обов'язковою умовою, щоб скористатися програмами підтримки з обласного та державного бюджету.

Для реєстрації даних про ідентифіковану тварину та господарство в Реєстрі тварин суб’єктам господарювання потрібно звертатися за місцем реєстрації:

До відома. Єдиний державний реєстр тварин – це електронна база даних про ідентифікованих сільськогосподарських тварин (велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози), їх власників, господарства, переміщення, забій, утилізацію, загибель, падіж таких тварин, до якої зобов’язані подавати інформацію юридичні та фізичні особи, які провадять діяльність з розведення та утримання тварин; забою та утилізації тварин; продажу тварин, надання послуг зі штучного осіменіння та організації виставок тварин.

За порушення вимог щодо ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин їх власники/утримувачі несуть адміністративну відповідальність згідно зі статтею 107-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь