Обговорили стан готовності комунальних закладів до зимового періоду

Дата: 27.09.2023 17:29
Кількість переглядів: 710

Фото без описуЗимовий період ставить перед комунальними закладами і місцевими органами влади високі вимоги щодо готовності до можливих екстремальних ситуацій, пов'язаних з електропостачанням. В цьому контексті, Горохівська міська рада приділяє особливу увагу стану готовності своїх комунальних закладів до наближення зими.

Сьогодні на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянули стан підготовки комунальних закладів Горохівської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Важливим аспектом готовності до зими є наявність резервних джерел живлення для екстрених ситуацій, які можуть виникнути у випадку перебоїв в постачанні електроенергії. Забезпечення автономними електрогенераторами, а також наявність запасу палива для роботи, дозволить забезпечити неперервну роботу у випадку екстремальних ситуацій.

З метою забезпечення безперебійної роботи освітніх і медичних закладів в зимовий період, важливо своєчасно підготувати автомобільну техніку, яка використовується для перевезення персоналу та пацієнтів. Це включає в себе перевірку стану транспорту, забезпечення його необхідними матеріалами для безпечної їзди в зимових умовах та вчасний технічний огляд автотранспорту.

Комісією ТЕБ та НС  робочій групі, відповідальній за підготовку господарського комплексу громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, доручено здійснити обстеження комунальних закладів для оцінки готовності до зими. Також, активізувати роботу щодо реалізації комплексних заходів щодо їх підготовки до зимового періоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь