Обговорили стан готовності комунальних закладів до зимового періоду

Дата: 27.09.2023 17:29
Кількість переглядів: 752

Фото без описуЗимовий період ставить перед комунальними закладами і місцевими органами влади високі вимоги щодо готовності до можливих екстремальних ситуацій, пов'язаних з електропостачанням. В цьому контексті, Горохівська міська рада приділяє особливу увагу стану готовності своїх комунальних закладів до наближення зими.

Сьогодні на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянули стан підготовки комунальних закладів Горохівської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Важливим аспектом готовності до зими є наявність резервних джерел живлення для екстрених ситуацій, які можуть виникнути у випадку перебоїв в постачанні електроенергії. Забезпечення автономними електрогенераторами, а також наявність запасу палива для роботи, дозволить забезпечити неперервну роботу у випадку екстремальних ситуацій.

З метою забезпечення безперебійної роботи освітніх і медичних закладів в зимовий період, важливо своєчасно підготувати автомобільну техніку, яка використовується для перевезення персоналу та пацієнтів. Це включає в себе перевірку стану транспорту, забезпечення його необхідними матеріалами для безпечної їзди в зимових умовах та вчасний технічний огляд автотранспорту.

Комісією ТЕБ та НС  робочій групі, відповідальній за підготовку господарського комплексу громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, доручено здійснити обстеження комунальних закладів для оцінки готовності до зими. Також, активізувати роботу щодо реалізації комплексних заходів щодо їх підготовки до зимового періоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь