Обговорили новий проект «ЦЕНТР РОЗВИТКУ ГРОМАДИ»

Дата: 08.09.2023 16:27
Кількість переглядів: 458

Фото без описуВчора в  Горохові побували голова та помічник польового офіцера Львівського офісу управління верховного комісара ООН у справах біженців Раян Маршал та Святослав Дитюк, представники ГО «Рокада» Ірина Корольчук та Ольга Хамініч. Зустрічались з міським головою Віктором Годиком.

Мета візиту – обговорення нового проекту, який буде реалізовуватись у громаді. Мова йде про облаштування інтеграційного простору «Центр розвитку громади» в приміщенні по вул. Возз’єднання, 6 (за поштою), яке багато років пустує, оскільки потребує капітального ремонту.

Цей проект, зініційований міським головою, пройшов попереднє погодження донорських організацій. Затверджено фінансування в сумі 250 000 доларів США для проведення капітального ремонту та придбання обладнання. В закинутому нині приміщенні буде облаштовано комфортний простір для громадських активностей, буде зал для проведення тренінгів та зібрань, зона психологічного розвантаження,  місце для діяльності громадських організацій. Мешканці громади, в тому числі вимушені переселенці, матимуть змогу використовувати це приміщення для обговорення та реалізації ідей, проектів, оскільки воно буде функціональне, сучасне і доступне. Візуалізація проекту буде представлена на обговорення широкого кола громадськості.

У результаті зустрічі погодили якнайшвидше розпочати роботи із підведення комунікацій, монтажу нових вікон і дверей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь