Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Дата: 06.09.2023 08:29
Кількість переглядів: 222

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером  0720887400:01:001:1341 (для будівництва та обслуговування житлового будинку, та господарських споруд), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, в с. Скобелка вул. Луцька, 28 Луцького району, Волинської області»

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером  0720887400:01:001:1341 (для будівництва та обслуговування житлового будинку, та господарських споруд), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, в с. Скобелка вул. Луцька, 28 Луцького району, Волинської області»

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Горохівська міська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером : 0720887400:01:001:1341 (для будівництва та обслуговування житлового будинку, та господарських споруд), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, в с. Скобелка вул. Луцька, 28 Луцького району, Волинської області»

 

Замовник містобудівної документації: Горохівська міська рада.

 

Розробник містобудівної документації: ФОП Метельський А.М.

 

Підстава для розроблення: Рішення Горохівської міської ради від 14.07.2023 № 32-17/2023.

 

Основна мета розробки детального плану території: є обґрунтування розташування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у с. Скобелка.

 

Основні техніко-економічні показники: загальна площа земельної ділянки – 977 м²; площа проектованої забудови земельної ділянки –  213 м²; заплановане будівництво – будівля торгівлі.

З техніко-економічними показниками проекту змін до детального плану території та його графічною частиною можна ознайомитись в Горохівській міській раді за адресою: 45701,Волинська область, Луцький район, м. Горохів, вул. Шевченка,17  (4 поверх) та на офіційному веб-сайті Горохівської міської ради.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій: Начальник відділу містобудування та архітектури-головний архітектор Федюк Руслан Дмитрович

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): 45701,Волинська область, Луцький район, м. Горохів, вул. Шевченка,17.

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 6 вересня 2023 року по 17 вересня 2023 року.

Громадські слухання відбудуться: 18 версня 2023 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м.Горохів вул. Шевченка, 17 приміщення міської ради, 3-ій поверх.

Пропозиції до проектів містобудівної документації:

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

СХЕМАТИЧНІ МАТЕРІАЛИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь