У Горохівській громаді розпочинається новий соціальний проект

Дата: 04.09.2023 14:50
Кількість переглядів: 717

Фото без описуУ Горохівській громаді розпочинається новий соціальний проект, який спрямований на підтримку дітей та сімей в надзвичайних ситуаціях. Цей важливий і соціально значущий проект реалізується завдяки спільним зусиллям Громадської організації "Ліга соціальних працівників України" та Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ). Проект отримав назву "Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику."

Проект заплановано реалізовувати впродовж 6 місяців. Однією з ключових активностей проєкту є проведення належного оцінювання потреб дітей у соціальній допомозі. Це оцінювання дозволить точно визначити потреби кожної дитини і вчасно надавати їм необхідну допомогу. Також важливою складовою є забезпечення соціального супроводу сімей, в які повернулись діти з інтернатних закладів, та сімей опікунів/піклувальників. Це допоможе створити підтримуюче середовище для дітей та забезпечити їхню адаптацію в біологічних сім'ях.

Для успішної реалізації цього проєкту у Горохівській громаді працюватимуть фахівці із соціальної роботи: Ольга Палій та Леся Новосад. Вони будуть відповідати за важливу роботу з визначення потреб дітей та сімей, а також за надання їм необхідних соціальних послуг.

Цей проект є прикладом позитивного впливу співпраці громадських організацій та міжнародних фондів на покращення умов життя дітей та сімей в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь