Відбулась позачергова 31 сесія міської ради

Дата: 15.06.2023 16:42
Кількість переглядів: 500

Фото без описуПозачергова сесія міської ради розпочалася з вшанування хвилиною мовчання пам’яті всіх загиблих захисників Горохівської громади, захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок російської агресії,.

Через дострокове припинення повноважень депутата Коса Михайла Леонтійовича на пленарному засіданні депутати проголосували про початок повноважень депутата Горохівської міської ради VІІІ скликання Дубінської Ольги Володимирівни. Депутат обласної ради Іван Мирка, міський голова та присутні привітали новообраного депутата та побажали їй плідної, конструктивної праці на благо жителів громади.

Фото без описуУ ході засідання затвердили зміни до бюджету. Залишок вільних коштів загального фонду міського бюджету в сумі  1 560 000  гривень запропоновано спрямувати:

- управлінню освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я в сумі 60 000 гривень на участь команд у чемпіонаті Горохівщини з футболу сезону 2023 року;

- іншу субвенцію Волинському обласному бюджету в сумі 1 500 000  гривень на співфінансування для придбання шкільного  автобуса.

Також, в ході роботи затвердили Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости у старостинських округах Горохівської міської ради.

Фото без описуОдним із важливих питань стало рішення про актуалізацію Стратегії розвитку Горохівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки та розроблення Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки. До активної участі у заходах Стратегії розвитку та у засіданнях робочих груп депутатів закликав начальник відділу розвитку та інвестицій Андрій Ковальчук. 

Прийнято низку  рішень земельного характеру, внесено зміни у склад адміністративної комісії та затверджено Порядок виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна та  прийняття у комунальну власність Горохівської міської територіальної громади.

На завершення, підтримано звернення депутатів Горохівської міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо захисту підприємництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь