Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися засідання постійних комісій

Дата: 05.05.2023 15:52
Кількість переглядів: 278

Фото без описуУ ході підготовки до ІІ пленарного засідання чергової 30 сесії міської ради відбулися засідання постійних комісій, на яких розглянуто питання порядку денного сесії. У роботі комісій взяли участь голова міської ради Віктор Годик, секретар міської ради Наталія Ковальчук, начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів міської ради.

Комісія з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, духовного відродження та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту розглянула та підтримала ряд питань у сфері освіти, що стосуються припинення шляхом ліквідації закладів дошкільної та початкової освіти. Обговорили внесення змін до ряду програм та погодили затвердження Положення, переліку та вартості платних соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг».

Комісією з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою розглянуто питання у сфері земельних відносин, зокрема, надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі, затвердження проекту землеустрою та технічної документації із землеустрою на території Горохівської міської ради.

Після обговорення, внесення змін та доповнень, члени комісії рекомендували питання порядку денного, винести на розгляд ІІ пленарного засідання чергової 30 сесії Горохівської міської ради, проведення якої заплановано на 12 травня 2023 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь