У Луцьку відбувся Молодіжний форум Волині

Дата: 26.04.2023 09:46
Кількість переглядів: 181

Фото без описуМолодіжні лідери громад, провідники молодіжної політики в області, члени неурядових громадських організацій та консультативно-дорадчих органів, які працюють у сфері молодіжної політики, а також активна молодь із Закарпаття та Рівненщини аналізували можливості щодо бачення розвитку молодіжної політики, вивчатимуть досвід та обмінювалися кращими практиками. Захід в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків організували проект USAID «ГОВЕРЛА» спільно з Волинською обласною військовою адміністрацією та Волинською обласною радою.

Горохівську територіальну громаду на форумі представляли завідувач сектору молоді та спорту Горохівської міської ради Оксана Лавренюк, проектний менеджер Горохівської міської ради Володимир Братчун, керівниця народного аматорського ансамблю «Горохівчанка» Софія Заліпа, методист НД «Просвіта» м. Горохів Іванна Шлапак та керівник Будинку культури села Звиняче Юрій Павлік.

«Залучення молоді до демократизації життя в громадах, участі у стратегічному плануванні розвитку територій, підтримка молодіжних ініціатив, створення можливостей для формування лідерів через громадську активність, – усе це про майбутнє нашої держави, про її повоєнну відбудову та євроінтеграційний поступ. Серед вас – майбутні політики та управлінці, доля нашої країни – у ваших руках. Тому Волинська обласна рада і надалі усілякими способами підтримуватиме молодь та молодіжні активності», – запевнив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Під час форуму презентували напрацювання та визначення ключових тенденцій, які є формуючими чинниками розвитку молодіжної політики. Про можливості програми «Мріємо та діємо», яка  спрямована на надання консультативної, юридичної та благодійної допомоги, розповіла регіональна координаторка цього проекту у Волинській області Ольга Валянік.  Представили й  програми «Молодіжний працівник» та професії молодіжної сфери – «фахівець з питань молоді».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь