Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Час прибирати: закликаємо жителів громади навести лад біля будинків

Дата: 12.04.2023 12:20
Кількість переглядів: 194

Фото без описуЗовсім скоро ми відзначатимемо одне з найсвітліших християнських свят. Серед усіх традицій підготовки до святкування Воскресіння Христового однією з багатовікових традицій є прибирання. Вся справа в тому, що після настання весни наші предки очищалися не тільки духовно, але і не забували про простір навколо себе. Відповідно склалося так, що прибирання перед Великоднем входить в число обов'язкових традицій.

Закликаємо жителів громади долучитися до генерального прибирання перед Великодніми святами не лише на своїх приватних ділянках, а й на присадибних територіях.

Звертаємося до жителів громади, підприємців, представників організацій та установ з проханням прибрати впродовж цього тижня прилеглу територію, двір поруч із будинком. Адже впорядкування території біля власного дому чи офісу – це не лише ознака свідомості, але й прояв патріотизму та любові до своєї громади і країни.

Нагадаємо, що фізичні, юридичні особи/балансоутримувачі зобов’язані утримувати в належному стані закріплені в установленому порядку за ними території та об’єкти благоустрою. 

Згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.), на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.). Порушення вищевказаної норми, тобто, утримання територій в неналежному стані, є законною підставою для притягнення до відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь