Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський спортивний марафон “Крок”

Дата: 11.04.2023 12:13
Кількість переглядів: 130

Фото без описуБлагодійний Фонд “Відсоток Небайдужих” є одним з засновників Національного Фестивалю “Код Нації”, його благодійним партнером та організатором заходів фестивалю.

За пів року діяльності у рамках фестивалю фонд залучив фінансування для закриття запитів на медикаменти, амуніцію та інші речі військовим, які просто зараз боронять нашу Державу, загальною вартістю понад п’ятдесят тисяч гривень. Нещодавно було ініційовано проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок”, присвяченого Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку, у рамках Національного Фестивалю “Код Нації” навесні 2023 року. Метою марафону є проведення благодійних заходів, присвячених Міжнародному дню спорту у 2023 році заради популяризації ідеї здорової нації та рухомого способу життя; спонукання до підвищення та розвитку українського духу в сучасному українському суспільстві. Усі кошти, залучені під час марафону, будуть передані на потреби Збройних Сил України. Марафон проводиться з 6 квітня по 31 травня та налічує чотири етапи: - Реєстрація учасників - з 6 квітня по 30 квітня; - Реєстрація результатів участі - з 6 квітня по 7 травня; - Оголошення результатів - 12 травня; - Надсилання дарунків переможцям - до 31 травня.

Щоб взяти участь у марафоні необхідно виконати п’ять простих кроків: 1. Перейти на сайт події за покликанням: https://krok.kod-natsii.com/; 2. Сплатити благодійний внесок за участь; 3. Заповнити форму реєстрації на участь у марафоні; 4. Подолати забіг/заїзд відповідно до обраної дисципліни; 5. Завантажити свій результат у форму подання результату.

Більш детальні умови проведення марафону містяться у Положенні, яке розміщено на сайті події за покликанням: https://krok.kod-natsii.com/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь