Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект «Digital Volyn» - офіс впровадження цифрових рішень

Дата: 04.04.2023 16:13
Кількість переглядів: 193

Фото без описуГорохівська громада є однією з 16 громад-учасниць проекту «Digital Volyn». Мета участі  в проекті -  дослідження можливостей цифрової трансформації громади та підвищення спроможності міської ради, як органу самоврядування у плануванні та впровадженні цифрових перетворень.

Впродовж 5 місяців відбувалися заходи проекту, присвячені різним сферам життєдіяльності громад, до яких були залучені кваліфіковані експерти. Детально обговорювали можливості для громад покращити надання послуг через цифровізацію, модернізувати сервіси, підвищити цифрову грамотність мешканців і працівників.

Під супроводом фахівців проекту розроблено програму «Цифрова Горохівська громада на 2023-2025 роки».  Цифровізація освіти, культури, медицини, адміністративних та комунальних послуг, органу місцевого самоврядування, створення цифрових хабів та відкритих інтернет-зон, підвищення кібербезпеки та створення безпечного середовища – ці завдання лягли в основу програми, яка буде розглянута на наступній сесії міської ради.

В рамках проекту розпочато співпрацю з Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України у Волинській області. Завдяки цьому маємо змогу  безкоштовно упродовж 1 (одного) року користуватися сервісом Cisco Umbrella, громада підключена до моніторингової системи подій, що надає  кіберзахист всіх мереж та пристроїв, якими користується міська рада.

Підписано угоду про організацію практики для студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки, які були учасниками проекту. Заплановані спільні заходи зі студентами Волинського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету, спрямовані на цифрове просування бренду  громади.

Розроблено та презентовано  інвестиційний каталог та промоційний відеоролик про громаду. Ці матеріали увійдуть в інвестиційний маркетплейс, який презентуватиметься на різних ділових майданчиках.

Найціннішим результатом участі в проекті стало спілкування з однодумцями, обмін досвідом, ідеями та новими напрацюваннями.

Довідково: проєкт «Офіс впровадження цифрових рішень  «Digital Volyn» реалізовується ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» у партнерстві з Волинською обласною військовою адміністрацією за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь