Молоді спеціалісти – це наше майбутнє.

Дата: 03.04.2023 16:03
Кількість переглядів: 157

Фото без описуНа «МХП-Баффало» добре знають, що молоді фахівці вкрай потрібні для розвитку підприємств, тому заздалегідь розпочинають пошук майбутніх працівників.

Так, наприкінці березня Наталія Стрижак, HR бізнес-партнер «МХП-Баффало» та Іван Дударчук, головний агроном «МХП-Баффало», зустрічалися зі студентами та викладачами Горохівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування. Вони розповіли колективу та майбутнім спеціалістам про роботу підприємства, про перспективи аграрної галузі та сучасні інноваційні технології, які на сьогодні використовують працівники компанії МХП.

«Сьогодні робота у агросекторі – це можливість змінювати майбутнє та бути дотичним до інноваційних сучасних технологій, які активно використовуються у галузі нашим підприємством», - розповідає Наталія Стрижак.

«Усі підприємства компанії МХП зараз починають застосовувати точне землеробство. Це комплексна високотехнологічна система сільськогосподарського менеджменту, що включає в себе створення електронних контурів полів, обладнання техніки автопілотами, моніторинг полів та картографування урожайності, детальний агрохімічний аналіз грунту на елементи живлення, систему автоматичного ведення самохідними обприскувачами, диференційний посів та диференційне внесення добрив, моніторинг полів за допомогою БПЛА. Це чудова можливість для молодих спеціалістів стати частиною цих інновацій», - відзначив Іван Дударчук. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь