На території Мирненського старостинського округу Горохівської громади проведений  профілактичний захід

Дата: 28.02.2023 16:22
Кількість переглядів: 238

Фото без описуЗ метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, службою у справах дітей, інспектором муніципальної варти та з  фахівцями соціальної роботи Горохівської міської ради, 28 лютого 2023 року на території Мирненського старостинського округу Горохівської громади проведений  профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.

У ході проведення заходу з усіма батьками була проведена профілактично-розяснювальна робота щодо належного виконання батьківських обовязків, попереджено про правову відповідальність, згідно чинного законодавства. Дорослим наголошено про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей у родині. Фактів порушень прав дітей виявлено не було.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь