Засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради

Дата: 17.02.2023 17:21
Кількість переглядів: 279

Фото без опису17 лютого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради.

Члени виконавчого комітету заслухали інформації про стан виконавчої дисципліни, організації роботи з контролю за виконанням документів, роботи зі зверненнями громадян у Горохівській міській раді за 2022 рік.

Загалом протягом 2022 року до керівництва Горохівської територіальної громади звернулось 2357 громадян, якими порушено 1234 питання. За спектром і характером основні питання, з якими вони звертались, характеризуються таким чином:

- на першому місці  питання  соціального захисту населення, зареєстровано 706 заяв, що складає 57% від загальної кількості звернень, які надходили стосовно надання одноразових матеріальних допомог;

- на другому місці - аграрної політики і земельних відносин, по цих питаннях зареєстровано 167  звернень, які складають 14% від загальної кількості. Також мешканці громади звертались по питаннях комунального господарства (76 звернень), житлової політики (81 звернення), сім’ї та дітей (78 звернень) та інші.

З усіх питань 791 вирішено позитивно (64%), на 416 звернень надано змістовні роз’яснення (34%), 25 звернень перебувають на розгляді (2%).

На засіданні виконавчого комітету також розглянули подання відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області про причини та умови, що сприяли вчиненню кримінальних правопорушень, присвоїли адресу об’єкту нерухомого майна у Вільхівці, впорядкували адресу об’єкту нерухомого майна у  селі Підбереззі. Надали дозвіл на зрізку дерев в окремих населених пунктах Горохівської громади.

З метою забезпечення реалізації соціального захисту населення за рахунок коштів місцевого бюджету, розглянувши заяви жителів громади, виділено матеріальні допомоги.

З повним переліком рішень можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Горохівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь