У ЗДО «Берізка» села Підбереззя завітали рятувальники

Дата: 07.02.2023 16:36
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

7 лютого до хлопчиків та дівчаток ЗДО “Берізка” села Підбереззя завітали рятувальники з цікавою та пізнавальною програмою “Небезпечні предмети”.

Співробітники 9 пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Волинській області розповіли дітлахам про те, що при виявленні підозрілого предмету, а також предмету схожого на боєприпас необхідно негайно сповістити дорослих. Навчали дітей, що ні в якому разі не можна брати вибухонебезпечні предмети до рук, тим паче переносити їх, адже це небезпечно для життя.

Окрім цього рятувальники познайомили з небезпеками, які чатують дітей у побуті, якщо не дотримуватись елементарних правил користування електроприборами та побутовою хімією. Задля закріплення інформації діти грали в тематичні ігри, розгадували загадки та отримали інформаційні листівки.

На завершення заходу малюки подякували представникам ДСНС за таку цікаву і змістовну бесіду.

Нагадаємо, що у селі Підбереззя наприкінці минулого року урочисто відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони. Пожежна команда розташувалась у новозбудованому депо, вогнеборці отримали на озброєння пожежну автоцистерну з комплектом спеціального обладнання, а також новий спеціальний одяг та захисне спорядження. Оснащенню команди сприяв проект USAID «Говерла». Головне управління ДСНС України у Волинській області надало для потреб підрозділу пожежно-рятувальний автомобіль.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь