У ЗДО «Берізка» села Підбереззя завітали рятувальники

Дата: 07.02.2023 16:36
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

7 лютого до хлопчиків та дівчаток ЗДО “Берізка” села Підбереззя завітали рятувальники з цікавою та пізнавальною програмою “Небезпечні предмети”.

Співробітники 9 пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Волинській області розповіли дітлахам про те, що при виявленні підозрілого предмету, а також предмету схожого на боєприпас необхідно негайно сповістити дорослих. Навчали дітей, що ні в якому разі не можна брати вибухонебезпечні предмети до рук, тим паче переносити їх, адже це небезпечно для життя.

Окрім цього рятувальники познайомили з небезпеками, які чатують дітей у побуті, якщо не дотримуватись елементарних правил користування електроприборами та побутовою хімією. Задля закріплення інформації діти грали в тематичні ігри, розгадували загадки та отримали інформаційні листівки.

На завершення заходу малюки подякували представникам ДСНС за таку цікаву і змістовну бесіду.

Нагадаємо, що у селі Підбереззя наприкінці минулого року урочисто відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони. Пожежна команда розташувалась у новозбудованому депо, вогнеборці отримали на озброєння пожежну автоцистерну з комплектом спеціального обладнання, а також новий спеціальний одяг та захисне спорядження. Оснащенню команди сприяв проект USAID «Говерла». Головне управління ДСНС України у Волинській області надало для потреб підрозділу пожежно-рятувальний автомобіль.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь