Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нова підсистема удосконалить пошук інформації про ВПО та стане ефективним інструментом для вирішення гуманітарних проблем переселенців – Костянтин Кошеленко 4 Січня 2023, 12:00

Дата: 04.01.2023 12:39
Кількість переглядів: 77

Мінсоцполітики вітає створення нової підсистеми Єдиної інформаційної бази даних внутрішньо переміщених осіб «Інформаційно-пошукова система». Підсистема розроблена та впроваджена Державним підприємством “Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики” за підтримки Проекту Ради Європи. Ця підсистема є механізмом багатофакторного параметричного пошуку інформації ВПО з інструментом гнучкого формування результатів відбору. 

“Система суттєво удосконалила процес пошуку ВПО на районному, регіональному та центральному рівнях, розширила його критерії та відобразила результати з підсумком і можливістю вивантаження його для використання в роботі.

Також за допомогою ІПС став можливим пошук та відбір інформації про потреби ВПО: продуктові набори, зимовий одяг чи взуття, влаштування дітей в школу чи садок, лікування та реабілітаційні заходи тощо. Ця інформація важлива для прогнозування і оцінки потреб внутрішньо переміщених осіб та ефективного гуманітарного реагування.

Наразі підсистема тестується в 10 районах Києва і до кінця січня буде впроваджена по всій території України”, – зазначив Костянтин Кошеленко, заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.   

Працівники органів соціального захисту населення та зацікавлені центральні органи виконавчої влади відтепер можуть здійснювати в базі ВПО онлайн пошук інформації про внутрішньо переміщених осіб за 42 реквізитами та їх довільною комбінацією, наприклад:

 - за даними довідки ВПО;

- за адресним місцем проживання;

- за місцем реєстрації; 

- за соціальним статусом; 

- за наявністю інвалідності та іншими критеріями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь