Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь в Міжнародній конференції представників Горохівської міської ради

Дата: 21.12.2022 16:54
Кількість переглядів: 174

Фото без описуНещодавно у Львові відбулася Міжнародна конференція «Доступність в громадах послуг у сфері туризму, готельно-ресторанного та відпочинкового бізнесу для маломобільних груп населення» за участю представників Волинської, Львівської, Закарпатської та Рівненської областей. Горохівську громаду представляли секретар міської ради Наталія Ковальчук та проектний менеджер Тетяна Янюк.

Розглядали досвід Ізраїлю щодо інклюзії, опрацьовували аналіз доступності в окремих громадах сервісів культури, спорту, гостинності, мали змогу дослідити доступність музею митрополита Андрея Шептицького.

Учасники конференції отримали практичні навики поводження в певних ситуаціях, коли необхідно надати допомогу  людині на візку, незрячому чи нечуючому.

Разом з експертами з доступності та інклюзії Олександром Волошинським, керівником Львівського офісу проекту «Говерла», Наталією Табакою, начальницею управління туризму та курортів Львівської ОВА, Ярославом Грибальським, голова правління ГО «Реабілітація осіб з інвалідністю», Дана Мехедова, керівниця гуманітарного центру «У світ разом», учасники конференції напрацювали перелік потреб громад в адаптації будівель та громадських просторів для людей з інвалідністю, а також підготовки персоналу до надання якісних послуг у всіх сферах відповідальності ОМС.

В якому ж напрямку рухатиметься Горохівська громада в плані доступності?

У 2023 році планується проведення навчально-просвітницьких заходів для усіх категорій працівників, які надають різні типи послуг: медичні, соціальні, освітні, адміністративні. Буде проведений аудит доступності послуг, триватиме інформаційна кампанія.

Об’єднанням зусиль місцевого самоврядування, громадськості і бізнесу маємо рухатися до створення середовища, де кожен зможе відчути себе повноцінним членом громади.

Конференція проведена завдяки підтримці проекту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» (ГОВЕРЛА)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь